Sponsoren melden zich massaal!

Daar waar het in de competitie nog niet wil vlotten, halen de sportvrienden buiten het veld wel het ene na het andere resultaat als het gaat om de actie voor Daan. En de reacties op de actie zijn stuk voor stuk hartverwarmend, het Zwart Wit Warm Hart wordt hier door de leden en ver daarbuiten goed uitgedragen!

Eén van de acties die lopen is “Een avondje met Evert”. Er zijn al veel kaarten gereserveerd. Wil je van de partij zijn, zorg dan dat je tijdig reserveert door een mail te sturen aan info@berkum9.nl. De kantine kan zomaar eens te klein zijn gezien de animo die we nu al zien.

Een andere actie is het maken van een boekje met leuke kortingen. Met acties van onder andere Coöp Oldengarm, Effe Wassen, Verslokaal De Buurman en Anytime Snackplein is het boekje snel terugverdiend. Daarnaast sluiten ook Slagerij Van Guilik, La Bouture Mannenmode. Camping Terra Nautic en RaceSquare Zwolle aan in dit boekje. Houd de socials in de gaten, de planning is dat deze actie in april gaat starten.

En we kunnen trots melden dat RaceSquare Zwolle de hoofdprijs van het toernooi ter beschikking stelt. De ploeg die ons de grootste nederlaag toebrengt mag met maximaal 20 personen 60 minuten lang racen in hun pand onder het PEC Zwolle stadion.

En ook artikelen voor de veiling en verloting beginnen binnen te komen. Een mooi schilderij van Dennie Boxem is één van de items, naast diverse (gesigneerde) shirts van betaald voetbal organisaties en een wijnpakket namens Wouter bij de Wijn.

Kortom, er gebeurt een hoop! En iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen. Dit kan als bedrijf op diverse manieren, voor meer informatie kan u ze bereiken op info@berkum9.nl. Als particulier kunt u ook doneren. Elk bedrag is welkom.