Kortingsbonnen: minimaal €80 korting!

Vele sponsoren sloten zich al aan bij de actie van Berkum 9 voor Daan! en daar zijn wij ze zéér dankbaar voor!

Het nederlagentoernooi nadert nu met rasse schreden en de voorbereidingen zijn in volle gang. 12 april is er de avond met Evert ten Napel. Een avond waar de aanwezigen nog lang over na zullen praten, de verhalen die aan bod komen zullen om te smullen zijn. Heb je nog niet gereserveerd? Doe dat snel om zeker te zijn van een plekje. Dat kan door te mailen naar info@berkum9.nl

Ook ideaal om samen met je team te komen of als netwerkbijeenkomst aan te grijpen en bedrijfsrelaties voor uit te nodigen. De kantine zal die avond open zijn, dus hapjes en drankjes zijn volop verkrijgbaar.

Daarnaast zult u de sportvrienden de komende tijd tegenkomen met de verkoop van kortingsbonnenboekjes. Diverse Zwolse ondernemers hebben hier een advertentie in geplaatst en de minimale korting die het u op kan leveren is €80! Voor een tientje kan u dit boekje aanschaffen en dit bedrag gaat voor 100% naar de actie. Eén keer autowassen bij Effe Wassen, een kannetje bier en voor thuis een lekkere appeltaart van Coöp Oldengarm en de aanschafprijs is al zo goed als terugverdiend. Maar ook ander combinaties zijn te maken, zodat er voor ieder wat wils te vinden is. En, belangrijker, op deze manier ondersteunt u de actie Berkum 9 voor Daan! 

Naast de sportvrienden zal ook de jeugd van Berkum ondersteuning bieden aan de verkoop van deze boekjes. En de jeugdspeler die de meeste boekjes verkoopt, kan een leuke prijs winnen.

Sponsor Front Row Skills & Fun heeft daarvoor de volgende prijzen beschikbaar gesteld:

1e plaats              Voetbalfeestje voor max. 10 personen

2e plaats              Gratis deelname aan de Zomervoetbaldagen 2024 bij vv Berkum

3e plaats              Gratis deelname aan de Zomervoetbaldagen 2024 bij vv Berkum

Ten slotte zal in de komende weken ook de veiling starten. Kavels met diverse items komen online en worden verkocht aan de hoogste bieder. Deze veiling zal lopen via www.berkum9.nl en werkt net zoals Marktplaats. Wordt u overboden? Geen probleem, u wordt via de mail op de hoogte gesteld en kan besluiten om een nieuw bod te doen. Op een later moment delen we een lijst met kavels, maar u kan denken aan shirts van BVO’s uit binnen en buitenland, al dan niet gesigneerd of matchworn. Er wordt kunst aangeboden, maar ook een gesigneerd schaatspak van Tim Prins of een goodybag van Easytoys. Kortom, genoeg om de website en socials in de gaten te houden!

Mocht u vragen hebben over de actie stuur dan een mail aan info@berkum9.nl