Berkum 9 voor Daan!

De sportvrienden slaan de handen weer ineen en organiseren opnieuw een nederlagentoernooi voor het goede doel.

Deze keer komt de opbrengst ten goede aan Daan. Daan is een jongen van 11 jaar met het vermogen van een 1-jarige. Het gezin loopt regelmatig tegen praktische problemen aan, die vervolgens financieel doorwerken. En ook het orthopedagogisch dagcentrum waar Daan regelmatig verblijft, heeft de nodige wensen waar Daan en de andere kinderen profijt van kunnen hebben.


Het nederlagentoernooi houdt in dat wij 5 volledige wedstrijden spelen en dat de tegenstander die ons de grootste nederlaag toebrengt het toernooi wint. De speeldata zijn de zaterdagen 25 mei, 1 juni en 8 juni en de tussenliggende woensdagen 29 mei en 5 juni. Diverse teams zijn hiervoor al benaderd.

Dit jaar zullen wij de actie afronden door het organiseren van een afsluitend toernooi voor 16 teams op 15 juni.

Voor alle teams geldt dat ze een minimaal bedrag inleggen om mee te mogen doen. Dit bedrag, alsook alle andere donaties, komt voor 100% ten goede aan de actie!
Om daarnaast nog meer geld te genereren of om de randzaken goed te regelen, doen we ook een beroep op sponsoren. Diverse acties worden op touw gezet om geld op te halen.

Mocht u interesse hebben om hier als bedrijf of particulier een bijdrage aan te leveren, neem contact op via ons Contact formulier. De komende maanden gaat u vaker van ons horen en de sportvrienden hopen dat we samen met jullie een mooi bedrag op kunnen halen voor Daan!